Treceți la conținutul principal

 La data de 15 aprilie 2022 a avut loc ședința extraordinară a consiliului local s.Horodca.Vă aducem la cunoștință deciziile din cadrul ședinței.


Decizie nr. 3/1

din 15 aprilie 2022


Cu privire la acceptarea participării s.Horodca, r.Ialoveni în cadrul concursului de selectare a proiectelor lansate în cadrul Programului de Dezvoltare locală finanțat din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală /FNDRL/.

Decizie nr. 3/2
din 15 aprilie 2022

Cu privire la aprobarea componenței Echipei de implementare, monitorizare și evaluare a proiectelor lansate în cadrul Programului de Dezvoltare locală finanțat din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală /FNDRL/.
Decizie nr. 3/3
din 15 aprilie 2022

Cu privire la identificarea și stabilirea porțiunilor de drum din localitate pentru a fi reparate în anul 2022, din fondul rutier.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

 Dragi consăteni în privința situației create ca urmare a conflictului militar din Ucraina, Primăria Horodca vine cu rugămintea către d-voastră de a dona ce puteți pentru a da o mînă de ajutor persoanelor refugiate.Astfel este împuternicit ca persoană responsabilă pentru colectarea donațiilor Dl.Chifa Mihail consilier local.Persoanele cointeresate se pot apropia de primăria Horodca,sau de persoana responsabilă desemnată.Numărul de contact este: 1.069024342  - Chifa Mihail 2.026840236 și 026840321 Primăria Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă rugăm să ajutăm cu ce este posibil persoanele nevoiașe care  acum au  nevoie de aceasta.
 PROGRAMUL DE ACTIVITATE PENTRU HRAMUL SATULUI
 Programul cu privire la petrecerea Hramului Satului s.Horodca "Înălțarea Domnului".   Dispoziția nr.24 din 30 mai 2022 Cu privire la petrecerea Hramului satului "Înălțarea Domnului".