Treceți la conținutul principal


 

 

                     STIMATE DOMNULE PRIMAR CIOBU  ION !

Cu  ocazia  zilei de naștere colectivul primăriei satului Horodca, raionul Ialoveni vine cu un cuvînt  de felicitare și Vă  dorește să aveți parte de fericire, bucurii, dragoste,respect și  liniște sufletească iar bunul Dumnezeu să  vă  înzestreze cu sănătate și tărie pentru a putea trece cu bine toate  obstacolele,care vor apărea în viața Dumneavoastră.

   Activitatea pe care o executați să fie susținută și apreciată de toată societatea.

                                    LA    MULȚI  ANI !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

 Dragi consăteni în privința situației create ca urmare a conflictului militar din Ucraina, Primăria Horodca vine cu rugămintea către d-voastră de a dona ce puteți pentru a da o mînă de ajutor persoanelor refugiate.Astfel este împuternicit ca persoană responsabilă pentru colectarea donațiilor Dl.Chifa Mihail consilier local.Persoanele cointeresate se pot apropia de primăria Horodca,sau de persoana responsabilă desemnată.Numărul de contact este: 1.069024342  - Chifa Mihail 2.026840236 și 026840321 Primăria Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă rugăm să ajutăm cu ce este posibil persoanele nevoiașe care  acum au  nevoie de aceasta.
 PROGRAMUL DE ACTIVITATE PENTRU HRAMUL SATULUI
 Programul cu privire la petrecerea Hramului Satului s.Horodca "Înălțarea Domnului".   Dispoziția nr.24 din 30 mai 2022 Cu privire la petrecerea Hramului satului "Înălțarea Domnului".