Treceți la conținutul principal

Anunț

 Primăria satului Horodca informează că Vineri, 07 aprilie 2023 în incinta primăriei satului se va desfășura atelierul de lucru cu subiectul:"Stategia de dezvoltare a satului Horodca". La eveniment va participa membrii grupului de lucru instituit prin dispoziția primarului s.Horodca, conducerea satului, consilieri sătești, manageri ai instituțiilor din teritoriu:medicină, gimnaziu, cultură, AO, precum și specialiști în domeniu din cadrul raionului Ialoveni, reprezentanți arhitectura echipa la MIEZ.În cadrul atelierului vor fi prezentate propuneri a autorităților pentru elaborarea documentului strategic.


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

 Dragi consăteni în privința situației create ca urmare a conflictului militar din Ucraina, Primăria Horodca vine cu rugămintea către d-voastră de a dona ce puteți pentru a da o mînă de ajutor persoanelor refugiate.Astfel este împuternicit ca persoană responsabilă pentru colectarea donațiilor Dl.Chifa Mihail consilier local.Persoanele cointeresate se pot apropia de primăria Horodca,sau de persoana responsabilă desemnată.Numărul de contact este: 1.069024342  - Chifa Mihail 2.026840236 și 026840321 Primăria Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă rugăm să ajutăm cu ce este posibil persoanele nevoiașe care  acum au  nevoie de aceasta.
 PROGRAMUL DE ACTIVITATE PENTRU HRAMUL SATULUI
 Programul cu privire la petrecerea Hramului Satului s.Horodca "Înălțarea Domnului".   Dispoziția nr.24 din 30 mai 2022 Cu privire la petrecerea Hramului satului "Înălțarea Domnului".