Treceți la conținutul principal

 Dragi consăteni!

Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Sfintele sărbători cu masa bogată și sufletul curat .
Stimați consăteni !
Vă invităm duminică-7 ianuarie 2024 - ora 17.00 în centrul satului Horodca pentru a sărbători împreună Nașterea Domnului.
Copii cu vârsta de la 1 an până la 7 ani vor primi cadouri , după care vor urma și alte surprize . Vă așteptăm cu drag !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

 Dragi consăteni în privința situației create ca urmare a conflictului militar din Ucraina, Primăria Horodca vine cu rugămintea către d-voastră de a dona ce puteți pentru a da o mînă de ajutor persoanelor refugiate.Astfel este împuternicit ca persoană responsabilă pentru colectarea donațiilor Dl.Chifa Mihail consilier local.Persoanele cointeresate se pot apropia de primăria Horodca,sau de persoana responsabilă desemnată.Numărul de contact este: 1.069024342  - Chifa Mihail 2.026840236 și 026840321 Primăria Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă rugăm să ajutăm cu ce este posibil persoanele nevoiașe care  acum au  nevoie de aceasta.
 PROGRAMUL DE ACTIVITATE PENTRU HRAMUL SATULUI
 Programul cu privire la petrecerea Hramului Satului s.Horodca "Înălțarea Domnului".   Dispoziția nr.24 din 30 mai 2022 Cu privire la petrecerea Hramului satului "Înălțarea Domnului".