Treceți la conținutul principal

 Anunț

Primăria Horodca, r.Ialoveni, vă invită să participați la consultări publice, care vor avea loc la data de 25.01.2024, în sala de ședințe din incinta Primăriei la ora 10:00.


Proiect de decizie (1)

Cu privire la luarea la balansa primăriei a Planului Urbanistic General pentru s.Horodca, r.Ialoveni cu asigurarea durabilității proiectului.

Planul de acțiuni privind asigurarea durabilității proiectului:"Elaborarea Planului Urbanistic General pentru s.Horodca, r.Ialoveni".

Notă informativă


Proiect de decizie (2)

Cu privire la aprobarea Planului Urbanistic General al s.Horodca, r.Ialoveni.
Notă informativă


Pentru mai multe detalii ce ține de Planul Urbanistic General al s.Horodca, r.Ialoveni puteți accesa linkul de mai jos:

Proiect de decizie (3)

Cu privire la aprobarea Planului de adrese din s.Horodca, r.Ialoveni.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

 Dragi consăteni în privința situației create ca urmare a conflictului militar din Ucraina, Primăria Horodca vine cu rugămintea către d-voastră de a dona ce puteți pentru a da o mînă de ajutor persoanelor refugiate.Astfel este împuternicit ca persoană responsabilă pentru colectarea donațiilor Dl.Chifa Mihail consilier local.Persoanele cointeresate se pot apropia de primăria Horodca,sau de persoana responsabilă desemnată.Numărul de contact este: 1.069024342  - Chifa Mihail 2.026840236 și 026840321 Primăria Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă rugăm să ajutăm cu ce este posibil persoanele nevoiașe care  acum au  nevoie de aceasta.
 PROGRAMUL DE ACTIVITATE PENTRU HRAMUL SATULUI
 Programul cu privire la petrecerea Hramului Satului s.Horodca "Înălțarea Domnului".   Dispoziția nr.24 din 30 mai 2022 Cu privire la petrecerea Hramului satului "Înălțarea Domnului".