Treceți la conținutul principal

 Anunț

 Primăria Horodca, r.Ialoveni, vă invită să participați la consultări publice, care va avea loc la data de 20.02.2024, în sala de ședințe din incinta primăriei, începutul la ora 13:00.

Solicităm implicarea activă a tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor și recomandărilor la proiectele de deciziisupuse consultării publice.


PROIECT DE DECIZIE
Cu privire la aprobarea componenței Echipei de Implimentare, Monitorizare și Evaluare a proiectului lansat în cadrul Programului "Satul European" ediția 2024, finanțat din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală.
Notă informativă
PROIECT DE DECIZIE
Cu privire la acceptarea participării s.Horodca, r.Ialoveni în cadrul concursului de selectare a proiectelor în cadrul Programului "Satul European" ediția 2024.
Notă informativă
PROIECT DE DECIZIE
Cu privire la modificarea și completarea parțială a deciziei Consiliului local nr.7/9 din 15.12.2022 "Cu privire la aprobarea organigramei și statului de personal a primăriei s.Horodca, r.Ialoveni".
Notă informativă
PROIECT DE DECIZIE
Cu privire la aprobarea Programului de activitate pentru trimestrul II al anului 2024.
Notă informativă
Program de activitate al Consiliului local Horodca pentru trimestrul II al anului 2024
  


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

 Dragi consăteni în privința situației create ca urmare a conflictului militar din Ucraina, Primăria Horodca vine cu rugămintea către d-voastră de a dona ce puteți pentru a da o mînă de ajutor persoanelor refugiate.Astfel este împuternicit ca persoană responsabilă pentru colectarea donațiilor Dl.Chifa Mihail consilier local.Persoanele cointeresate se pot apropia de primăria Horodca,sau de persoana responsabilă desemnată.Numărul de contact este: 1.069024342  - Chifa Mihail 2.026840236 și 026840321 Primăria Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă rugăm să ajutăm cu ce este posibil persoanele nevoiașe care  acum au  nevoie de aceasta.
 PROGRAMUL DE ACTIVITATE PENTRU HRAMUL SATULUI
 Programul cu privire la petrecerea Hramului Satului s.Horodca "Înălțarea Domnului".   Dispoziția nr.24 din 30 mai 2022 Cu privire la petrecerea Hramului satului "Înălțarea Domnului".