Treceți la conținutul principal

PROIECT DE DECIZIE

Cu privire la identificarea terenurilor administrației publice locale Horodca posibile pentru împădurire cu vegetație forestieră.

 

Notă informativă

PROIECT DE DECIZIE

Cu privire la petrecerea bilunarului curățeniei, amenajării și salubrizării localității.

Notă informativă


PROIECT DE DECIZIE
Cu privire la repartizarea soldului disponibil existent la 01.01.2024.


Demers


Notă informativă


Anunț
Primăria Horodca, r.Ialoveni, vă invită să participați la consultări publice, care va avea loc la data de 20.02.2024, în sala de ședințe din incinta Primăriei.


PROIECT DE DECIZIE
la întrebarea
Cu privire la executarea bugetului local pe anul 2023.

Notă informativă


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

 Dragi consăteni în privința situației create ca urmare a conflictului militar din Ucraina, Primăria Horodca vine cu rugămintea către d-voastră de a dona ce puteți pentru a da o mînă de ajutor persoanelor refugiate.Astfel este împuternicit ca persoană responsabilă pentru colectarea donațiilor Dl.Chifa Mihail consilier local.Persoanele cointeresate se pot apropia de primăria Horodca,sau de persoana responsabilă desemnată.Numărul de contact este: 1.069024342  - Chifa Mihail 2.026840236 și 026840321 Primăria Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă rugăm să ajutăm cu ce este posibil persoanele nevoiașe care  acum au  nevoie de aceasta.
 PROGRAMUL DE ACTIVITATE PENTRU HRAMUL SATULUI
 Programul cu privire la petrecerea Hramului Satului s.Horodca "Înălțarea Domnului".   Dispoziția nr.24 din 30 mai 2022 Cu privire la petrecerea Hramului satului "Înălțarea Domnului".