Treceți la conținutul principal

 Aviz

Primăria Horodca, r.Ialoveni aduce la cunoștința tuturor cetățenilor din localitate:

Conform graficului de lucru pe data de 26.04.2024, ora 10:00 în localitate se va desfășura ședința condusă de Șeful Inspectoratului de Poliție Ialoveni, care va avea loc în incinta primăriei.

Agenda cuprinde:

-Darea de seamă pe infracțiuni, contravenții, ordinea publică, sesizări, plângeri și întrebări.

 Vor fi prezenți specialiști competenți de la Inspectoratul de Poliție Ialoveni pentru a răspunde la întrebări.

 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

 Dragi consăteni în privința situației create ca urmare a conflictului militar din Ucraina, Primăria Horodca vine cu rugămintea către d-voastră de a dona ce puteți pentru a da o mînă de ajutor persoanelor refugiate.Astfel este împuternicit ca persoană responsabilă pentru colectarea donațiilor Dl.Chifa Mihail consilier local.Persoanele cointeresate se pot apropia de primăria Horodca,sau de persoana responsabilă desemnată.Numărul de contact este: 1.069024342  - Chifa Mihail 2.026840236 și 026840321 Primăria Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă rugăm să ajutăm cu ce este posibil persoanele nevoiașe care  acum au  nevoie de aceasta.
 PROGRAMUL DE ACTIVITATE PENTRU HRAMUL SATULUI
 Programul cu privire la petrecerea Hramului Satului s.Horodca "Înălțarea Domnului".   Dispoziția nr.24 din 30 mai 2022 Cu privire la petrecerea Hramului satului "Înălțarea Domnului".